Nimaris: een noodzakelijk ijkpunt in een continu verbeterproces.

Energie / CO2

Energiescan                                 prijs vanaf € 2.250,-

Een energiescan zorgt dat u inzicht krijgt in uw energiestromen, de besparingsmogelijkheden en de daarbij behorende terugverdientijd.

Een energiescan laat u maken omdat:
  • U verbeteringen aantoonbaar wilt maken:
  • Het geëist wordt op basis van de wet milieubeheer:
Valkuil:

De energiescan is slechts een momentopname. 
De ervaring leert dat als de energiescan geen onderdeel is van een continu verbeterproces u uw doelstelling niet realiseert.

Wat doet Nimaris?
  • Alvorens te starten bepalen wij samen wat uw doelstellingen zijn. Op basis daarvan bekijken we welke invulling van de energiescan het beste bij uw situatie past. Wij kunnen voor de opvolging van de gestelde doelen zorgen.

  • De huidige situatie vastleggen:
    Wij inventariseren de energieverbruikers en de daarbij behorende energiestromen.

  • De besparingsmogelijkheden inventariseren:
    Wij geven aan op welke manier het energieverbruik gereduceerd kan worden en maken een schatting van de benodigde investeringskosten en terugverdientijd

Wij zijn gespecialiseerd in industriële processen waardoor complexere besparingsopties onderzocht kunnen worden. Zie industriescan voor meer informatie.

Interesse?

Wij maken graag een aanbieding op maat voor het uitvoeren van een energiescan. De prijs van een energiescan hangt af van uw doelstelling en de grootte van uw organisatie. Wij kunnen een industriescan voor u uitvoeren vanaf € 2.250,-.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 

Read more..