Nimaris: top down faciliteren, bottom up realiseren.

Energie / CO2

Trainingen

Machineveiligheid:

Naast het documenteren kunnen wij uw personeel, klanten en andere geïnteresseerden trainingen geven. We doen dit hoofdzakelijk op technisch gebied als regelgeving en veiligheid. Waarom kan dit handig zijn voor u? Zoals u weet bent u als werkgever verplicht uw personeel uitgebreid te informeren over alles wat nieuw is binnen uw bedrijf. Dit kunnen machines of nieuwe regels zijn, maar ook nieuwe Arbo maatregelen of andere regelgeving en normen. Als u zelf niet de kennis of de tijd heeft om dit te doen dan is het inschakelen van een derde een optie. Nimaris zet trainingen op volgens de wens van de klant. Voorbeelden hiervan zijn:

  • CE-richtlijnen
  • Arbobeleid en machineveiligheid
  • Risicobeoordeling
  • Voldoen aan specifiek productrichtlijnen
  • Producttrainingen voor medewerkers of relaties 
Energietechniek:

Een groot gedeelte van ons energieverbruik wordt bepaald door de manier waarop wij met onze installaties omgaan. De mens is bij het beperken van energieverbruik een belangrijke schakel. Middels trainingen kunnen wij uw medewerkers bewust maken van hun invloed op het energieverbruik. Deze trainingen zijn gericht op uw situatie, zoals we dat op basis van de energiescan hebben vastgesteld.

Het trainen van uw medewerkers vormt een onderdeel van uw energiebeheerssysteem zoals dat op basis van de Wet milieubeheer, uw MJA en / of uw ISO 14001 (EN16001) systeem wordt voorgeschreven. 

Interesse?

Wilt u meer informatie met betrekking tot trainingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Read more..