Veiligheid


1 Machineveiligheid Trainingen


Machineveiligheid Trainingen:


Fabrikanten en gebruikers van machines moeten aan groot en breed scala van wet en regelgeving voldoen. Dit is vastgelegd in een groot aantal Europesche (o.a. CE) Richtlijnen en normen. Alleen onder de Machinerichtlijn zijn al ca 750 normen uitgegeven. Om op een praktische en werkbare manier aan deze eisen te kunnen voldoen is gedetailleerde kennis van die eisen die van toepassing zijn noodzakelijk. In de praktijk is dit alleen voor machineveiligheidsspecialisten haalbaar. Een algemeen opgezette training zal u voor uw specifieke situatie dan ook onvoldoende kennis en inzicht geven..
Nimaris heeft daarom een aantal maatwerktrainingen opgezet, als in company training maar ook als inschrijftraining, Nadat we bij u geïnventariseerd hebben welke aspecten voor u en eventuele andere deelnemers van belang zijn stellen we het trainingsprogramma samen.


Inschrijf maatwerktrainingen machineveiligheid

U kunt bij de volgende inschrijf maatwerktrainingen volgen:

1. Training "wet en regelgeving machines"
2. Training "risicobeoordeling machines"
3. Training "CE markering in de praktijk"

Bij deze trainingen wordt steeds het programma afgestemd op uw situatie zodat u voor de behandelde aspecten weet wat de regelgeving voor uw situatie betekend waar en hoe dit is omschreven en hoe u daar op een praktische en werkbare wijze aan kunt voldoen. Om uw situatie en die van de andere deelnemers te inventariseren nemen wij voor de training contact met u op.

Voor volgens van de trainingen 2 en 3 is voorkennis noodzakelijk. Geadviseerd wordt om de trainingen in de weergegeven volgorde te volgen.


In company maatwerktrainingen machineveiligheid

Vraag informatie op over de:

4. "in company maatwerktraining"

Bij een in company maatwerktraining wordt het programma volledig afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten, medewerkers en organisatie. Het is zelfs mogelijk om op basis van representatieve installaties vast te stellen wat voor u de beste werkwijze is om deze vervolgens middels een training in uw organisatie te implementeren.

Lees verder..